Menu

Gjestebok


Pål Skogli·20:31 24.09.2018Hei!
Kattene våre, Bulle og Søtnos stortrives hos Anette! Du er 1. valget når de trenger pass!

Stig Vikan·18:21 21.09.2017Har i dag hentet vår Torres hjem fra sitt 5 besøk i ferieparadiset. Som alltid var han i fint form og godt humør. Er så fornøyd med plassen og Anette. Beste plassen.
Mvh Stig ,Oksana og Elizabet

Renate Iselin Lund·22:41 22.07.2017Jeg er så glad for at jeg kom over Kattens Ferieparadis. Kunne ikke funnet et mer perfekt sted å ha pusen min mens jeg drar på ferier. Her er jeg 100% trygg på at pus har det bra. Anette har et kjempefint sted hvor kattene har alt de trenger og blir tatt godt vare på. Vil anbefale dette stedet på det varmeste!! :-D
Renate:)

Liselotte Ljungquist·09:19 16.03.2017Vår elskede Chupa er hos Anette for andre gang, og det er veldig lett å se at vi ikke kunne funnet et bedre sted for ham. Han har blitt veldig glad i Anette og er trygg og glad. Vi er veldig glade for at Anette ble anbefalt til oss, og vi føler virkelig at hun er like opptatt av Chupas velferd som vi er. Kommer aldri til å sende Chupa noe annet sted!

Kine Hagberg Thuresson·20:35 27.12.2016Jeg har hatt gleden av å benytte Anettes ferieparadis ved to anledninger til begge mine katter. Et ryddig, ordentlig og hyggelig sted både for meg som eier og for kattene mine. Vi kommer tilbake igjen, og kan anbefale dette stedet på det sterkeste! :)
- Aria, Oreo og Kine

Anette Skaflem (Kattens Ferieparadis)·19:55 27.12.2016Den gamle gjesteboken jeg hadde på siden min er byttet ut med en ny, og da ble alle gjestebok innleggene borte. Noe jeg ikke var klar over, og er utrolig lei meg for. Så håper dere vil legge igjen en ny hilsen i den nye gjesteboken. Grunnen til at jeg byttet var pga at jeg hadde gjestebok gjennom et annet sted enn selve nettstedet mitt, men nå er den via min egen hjemmeside som jeg syns er mye bedre for både meg og dem som ønsker å legge igjen en hilsen.

Skriv en kommentar

Ditt navn
Din epostadresse(Vil ikke bli publisert)
Webside
Melding(500 gjenstående tegn)
Hva er 3 + 1?(anti-spam spørsmål)